KAMERAVALVONTA

Kamerateknologia on viime vuosina kehittynyt ripeästi ja markkinoilta löytyykin nyt runsaasti vaihtoehtoja. Järkevän kokoonpanon valinta on tarjonnan valtavan kirjon takia vaikeaa eivätkä asiakkaan odotukset ja järjestelmän hinta- tai suorituskyky aina kohtaa. Meillä järjestelmä kootaankin aina asiakaskohtaisesti, käyttäen laadukkaita ja hyväksi todettuja laitekokonaisuuksia. Teemme kaikki projektit Avaimet käteen -periaatteella ennalta sovittuun hintaan.

Kameramaailman uusinta uutta edustaa ulkokamera IP Auto Tracking PTZ Dome. Valvontakamera on luotettava ammattitasoinen alumiinirakenteinen vesi- ja pölytiivis kamera huippuominaisuuksilla. Valvo ja seuraa tapahtumia tietokoneella, tabletilla tai vaikkapa älypuhelimella – kääntele ja zoomaa kuvapäätä etänä. Kamerassa on mm. cruise toiminto auto-tracking ominaisuudella, älykkäät videoseurantaominaisuudet kun halutaan valita tietty alue sekä kameravalikko asetuksia varten. Kameran älykäs PTZ (pan, tilt, zoom) ominaisuus mahdollistaa kameraan asetettavan etukäteen max. 8 valvottavaa aluetta tai max.30 pistettä joita kamera kiertää valituin väliajoin.

Vanhat kaapelit, uudet kamerat. Toteutamme jopa 4K-kuvaa vanhoja kaapelointeja hyödyntäen!

HDCVI (High Definition Composite Video Interface) on kuvansiirtostandardi joka mahdollistaa HD-laatuisen videokuvan siirtämisen pitkiäkin matkoja käyttäen koaksiaalikaapelointia. Ennen HDCVI -tekniikkaa analogiset järjestelmät (SD) kykenivät enintään 960×480 pikselin resoluutioon, täysilaatuisen HD-kuvan ollessa parhaimmillaan 1920×1080 pikseliä.

Merkittävän HDCVI-tekniikasta tekee sen kustannustehokkuus. HDCVI -järjestelmässä signaali kulkee saman matkan kuin vanhoillakin analogisilla kameroilla, joten päivitykset onnistuvat vaivatta vanhoja kaapelointeja käyttämällä. Se on myös huomattavasti edullisempi vaihtoehto toiselle koaksiaalikaapelointia käyttävälle SDI- tekniikalle.

IP (Internet Protocol) -verkkoihin pohjautuva kamerajärjestelmä on yleisin uusiin kohteisiin asennettava järjestelmä. Digitaaliseen kuvansiirtoon perustuvan järjestelmän tarkkuudet lähtevät Full HD-tasoisesta aina 4K tarkkuuteen saakka. Käytännössä 2 megapikselin tarkkuus (FullHD) on kuitenkin jo useimpiin kohteisiin riittävä ja 3mp:n ja 5mp:n kameroita kustannustehokkaampi ratkaisu.

IP-tekniikan etuja ovat mm. skaalautuvuus ja yhteensopivuus olemassa olevien verkkojen kanssa. IP-tekniikan avulla kuvaa voidaan siirtää internetin tai lähiverkon välityksellä esimerkiksi toimipaikkojen välillä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme Sinuun yhteydessä