KAMERAVALVONTA

Kamerateknologia on viime vuosina kehittynyt ripeästi ja markkinoilta löytyykin nyt runsaasti vaihtoehtoja. Järkevän kokoonpanon valinta on tarjonnan valtavan kirjon takia vaikeaa eivätkä asiakkaan odotukset ja järjestelmän hinta- tai suorituskyky aina kohtaa. Meillä järjestelmä kootaankin aina asiakaskohtaisesti, käyttäen laadukkaita ja hyväksi todettuja laitekokonaisuuksia.

Kameramaailman uusinta uutta edustaa ulkokamera IP Auto Tracking PTZ Dome. Valvontakamera on luotettava ammattitasoinen alumiinirakenteinen vesi- ja pölytiivis kamera huippuominaisuuksilla. Valvo ja seuraa tapahtumia tietokoneella, tabletilla tai vaikkapa älypuhelimella – kääntele ja zoomaa kuvapäätä etänä. Kamerassa on mm. cruise toiminto auto-tracking ominaisuudella, älykkäät videoseurantaominaisuudet kun halutaan valita tietty alue sekä kameravalikko asetuksia varten. Kameran älykäs PTZ (pan, tilt, zoom) ominaisuus mahdollistaa kameraan asetettavan etukäteen max. 8 valvottavaa aluetta tai max.30 pistettä joita kamera kiertää valituin väliajoin.

Vanhat kaapelit, uudet kamerat. Toteutamme jopa 4K-kuvaa vanhoja kaapelointeja hyödyntäen!

HDCVI (High Definition Composite Video Interface) on kuvansiirtostandardi joka mahdollistaa HD-laatuisen videokuvan siirtämisen pitkiäkin matkoja käyttäen koaksiaalikaapelointia. Ennen HDCVI -tekniikkaa analogiset järjestelmät (SD) kykenivät enintään 960×480 pikselin resoluutioon, täysilaatuisen HD-kuvan ollessa parhaimmillaan 1920×1080 pikseliä.

Merkittävän HDCVI-tekniikasta tekee sen kustannustehokkuus. HDCVI -järjestelmässä signaali kulkee saman matkan kuin vanhoillakin analogisilla kameroilla, joten päivitykset onnistuvat vaivatta vanhoja kaapelointeja käyttämällä. Se on myös huomattavasti edullisempi vaihtoehto toiselle koaksiaalikaapelointia käyttävälle SDI- tekniikalle.

IP (Internet Protocol) -verkkoihin pohjautuva kamerajärjestelmä on yleisin uusiin kohteisiin asennettava järjestelmä. Digitaaliseen kuvansiirtoon perustuvan järjestelmän tarkkuudet lähtevät Full HD-tasoisesta aina 4K tarkkuuteen saakka. Käytännössä 2 megapikselin tarkkuus (FullHD) on kuitenkin jo useimpiin kohteisiin riittävä ja 3mp:n ja 5mp:n kameroita kustannustehokkaampi ratkaisu.

IP-tekniikan etuja ovat mm. skaalautuvuus ja yhteensopivuus olemassa olevien verkkojen kanssa. IP-tekniikan avulla kuvaa voidaan siirtää internetin tai lähiverkon välityksellä esimerkiksi toimipaikkojen välillä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme Sinuun yhteydessä