KULUNVALVONTA

kulunvalvonta

Top Securityn kulunvalvonta yhdistää kiinteistön kamera- sekä kulunvalvontajärjestelmät samaan käyttöliittymään monipuolisella SmartPSS -ohjelmistolla. Hallitset ja valvot kulunvalvontaa, ovien ohjausta, reaaliaikaista videokuvaa sekä henkilöstön läsnäoloa virtuaalisessa, interaktiivisessa karttanäkymässä.

Kulunohjausjärjestelmä Smart Door (SmartPSS) Järjestelmä sisältää aina keskusyksikön, oviohjaimen ja tarpeellisen määrän etälukijoita.

Ylläpito verkko ohjelman kautta.

Kulunvalvonta etätunnistimien avulla, aikaohjelman kautta tai verkko-ohjelman kautta manuaalisesti.

Releohjaus optio hälytinjärjestelmään.

Automaattinen oviympäristön laitteiston tunnistus, joka helpottaa käyttöönottoa.

Voidaan integroida ja hallita SmartPSS ohjelmiston kautta.

Turvaa verkossa

Smart Door kulunohjausjärjestelmä ohjaa useita oviympäristöä ja on hallittavissa tietokoneelle asennettavan verkko-ohjelman kautta. Oviohjaimet kytketään keskusyksikköön. Ohjelmistoon sisältyvä suomenkielinen asennusopas helpottaa laitteiston käyttöönottoa.

Käyttöliittymä

Helppokäyttöisellä SmartPSS-ohjelmistolla käyttäjiä on helppo lisätä ja poistaa, tai muuttaa ovien kulkuoikeuksia – reaaliajassa.

Helppous hallita

Smart Door on kulunohjausjärjestelmä, jota on helppo hallita. Ohjelmistossa on samat käyttöliittymät järjestelmän käyttöönottoa ja hallintaa varten. Useampi käyttäjä voi olla järjestelmässä samanaikaisesti eri käyttöoikeuksilla. Käyttäjä kirjautuu Smart PSS-järjestelmään vaivattomasti tietokoneen lähiverkkoyhteyden kautta.

Turvaa sekä ovien ohjausta

Suojaustasoa on mahdollista muuntaa eri tavoin. Ovet voidaan avata avauspainikkeella, ovikoodilla, etälukutunnistimella tai Smart PSS-ohjelmalla. Lukkoa ja kortinlukijaa ohjaava tekniikka ovat samoja yksiköitä. Huom. ovia voidaan hallita aikaohjelmien mukaisesti olemaan lukitsemattomana vaikka eri kellon aikoina. Turvallisuuden lisäämiseksi myös IP-kameroita voidaan liittää samaan järjestelmään.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme Sinuun yhteydessä.